DİYARBAKIR / DİCLE - Arı İmam Hatip Ortaokulu

Etiket Sonuçları: arı

Ock

Okulumuzun bahçesine 21  Ocak Salı günü itibariyle, Okul Müdürümüz Ramazan ATAKAY'ın girişimleri sonucunda Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen 4 adet oturma bankı, 2 adet piknik masası ve 2 adet çöp kutusu yerleştirildi. Katkılarından dolayı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda Kuran'ı Kerim'in ana konuları ve muhtevasına yönelik çalışmalar kapsamında 18-20 Ocak 2022 tarihleri arasında köy imamımız sayın Mehmet NARİN hocamızdan destek aldık ve öğrencilerimize öğle arasında okulumuz Mescidinde tüm öğrencilerimize açık seminerler düzenledik. Kuran'ı Kerim temel konuları hocamız tarafından öğrencilerimize ayrıntılarıyla anlatıldı. Seminer sonunda öğrencilerimizle yaptığımız kısa soru cevapla öğrencilerimizin seminerden verim aldıklarını, seminerden çok memnun kaldıklarını gördük. Okulumuz ve öğrencilerimiz için güzel bir etkinlik oldu.